Ontzorgen
van A tot Z

IDBB regelt het. Van ontwikkeling tot beheer. Van A tot Z. Voor kostenbeheersing, risicoreductie én bewonerstevredenheid.

Regisseur van onze vastgoedlocaties

IDBB: een groep van beheer- en werkmaatschappijen mét eigen labels. Van grond, vastgoed en beheer tot een eigen investeringsstructuur. Wij voeren de regie over de hele vastgoedwaardeketen. De focus op één marktsegment (senior living markt) geeft ons richting. En dat werpt zijn vruchten af. Want in de senior living markt zijn wij de beste. Onze expertises? Architectuur en interieurontwerp, vastgoedontwikkeling en vernieuwende woonformules.

Architectuur & interieurontwerp

Spraakmakende handtekening

Alles begint met een goed ontwerp. Een ontwerp dat de gemeente verleidt tot een bestemmingsplanwijziging en een vergunningsaanvraag. Maar ook een ontwerp dat van een appartement een thuis maakt. Luxe en comfortabel. Veilig en vertrouwd. Zorgeloos en betaalbaar.

Vastgoedontwikkeling

Een neus voor locatie en realisatie

Staat het ontwerp? Dan maken wij het waar. We hebben gevoel voor locatie en realisatie. Kopen scherp in. En zoeken aansluiting in de woonvisie van gemeenten. We verwerven de grond, werken het project uit en leveren het sleutelklaar op. Zo creëren we een ‘thuis’ dat in alle behoeftes voorziet.

Woonformules

Zin in de toekomst

Is de sleutel overgedragen? Dan beginnen we pas. Wij zorgen ervoor dat de woonomgeving bruist. Zetten in op verbinding en zingeving. En ontzorgen van A tot Z. Alles voor de bewoner die vol in het leven staat.

 

Kennismaken?

Nieuwsgierig? En wil je meer weten? Of een afspraak maken? Mail of bel ons. Wij staan voor jou klaar.

Hectorstraat 11 H, 3054 PC Rotterdam

+31 (0) 88 1001500