Alles in huis

IDBB heeft álles in huis om van jouw appartement je thuis te maken. Wij voeren de regie over de hele vastgoedwaardeketen.

Gebied, gebouw, gebruiker, gezondheid en gemak

Al gehoord van ons 5G-model? Bij IDBB kijken wij vanuit het gebied naar gebouwen, waarin gebruikers wonen die handelen vanuit een streven naar gezondheid en gemak. Op al die onderdelen voorzien wij. Van A tot Z. Daarmee denken we woning- én leefstijlgericht. En dat dankzij onze eigen labels.

  

IDBB Architectuur & Interieurontwerp

Van je appartement een thuis maken? Laat dat maar over aan Studio Architecture en Studio Lanen. Onze architecten en interieurontwerpers komen bij je binnen en vertrekken pas als iets compleet voelt. Op-en-top comfortabel en future-proof.

Sparkland

IDBB Lease

Ons label Sparkland staat garant voor innovatieve oplossingen die bijdragen aan extra woongenot of lagere kosten. Denk aan slimme verlichting en domotica of energieopwekking en luchtbehandeling.

Huize Stokhorst

IDBB Real Estate Investment

Meeliften op ons succes? Dat mag. We delen graag. Neem deel in ons Staetes- of Vandaag platform. En investeer in een groeimarkt: Senior Living. Exclusief wonen in een inclusieve omgeving. Dé expertise van IDBB.

IDBB Makelaars

IDBB Makelaars

Van een appartement, je thuis maken: zie jij het al voor je? Onze eigen makelaars helpen daarbij. Zij werken samen met lokale makelaars die thuis zijn in jouw regio en je graag helpen bij de verkoop van de huidige woning. Gepassioneerd informeren zij je over de vele mogelijkheden. Waaronder de onzichtbare, onmerkbare en onvoelbare zorgoplossingen, waardoor je nooit meer weg wilt of weg hoeft.

  

IDBB Exploitatie

Met onze eigen labels Staetes (nieuwe woonformule), Vandaag (nieuwe beheerformule zorgvastgoed) AGAAT Exclusief op Maat (afbouwbedrijf) en PT Health (exploitatie fitnessruimten) gaan wij voor ontzorging. Tot in detail. Liever niet zelf schilderen of koken? Of graag begeleid sporten? Regelen we voor je. Onze woon- en family managers staan voor je klaar.

Huize Stokhorst

IDBB Vastgoed

Ons label IDBB Vastgoed met haar ontwikkelingsmaatschappijen doet wat het belooft: woon- en zorgvastgoed ontwikkelen én realiseren. Uiteraard onder ons Staetes-label: exclusief wonen in een inclusieve omgeving. Luxe en comfortabele woon- en leefomgevingen. Waar je geniet van een vrij en zorgeloos woongevoel. Of onder ons Vandaag-label: zorgappartementen in de vrije huursector. Geheel volgens de scheiding wonen en zorg verhuren wij deze appartementen direct aan bewoners, terwijl zij genieten van de zorg van een lokale zorginstelling.

Onze partners

IDBB kiest voor samenwerken. Dezelfde ambitie delen en oog hebben voor elkaars belangen. Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Helder en duidelijk. En betrouwbaar. Zo zitten wij in elkaar. Wie zelf A-merk wil zijn moet ook met A-merken willen werken. Onze partners denken hetzelfde.

Studio Lanen

Tieleman Keukens

Studio Lanen

Technogym

Studio Lanen

Atexlicht

Studio Lanen

Bringme

Studio Lanen

PRSC.

Studio Lanen

Reframing Studio

Studio Lanen

Rabobank

Kennismaken?

Nieuwsgierig? En wil je meer weten? Of een afspraak maken? Mail of bel ons. Wij staan voor jou klaar.

Hectorstraat 11 H, 3054 PC Rotterdam

+31 (0) 88 1001500