Exclusief wonen in een inclusieve omgeving

Onbezorgd wonen. In alle luxe. Op een manier die bij je past. Vrij, zelfstandig en op-en-top comfortabel. In iedere levensfase. Alles is mogelijk. En alles is bespreekbaar.

Hoe het begon…

IDBB is het succesverhaal van Herman de Haas en Bart Timmers. Twee strategen, merk- en formuledenkers, maar vooral praktische doeners met visie en lef. In 2010 startten zij IDBB: Ingenieurs voor Duurzaam Bouwen en Beheren.

De droom? Naast bouwen, meerwaarde creëren met een eigen beheer- en exploitatieplatform. In 2016 werd die droom werkelijkheid. Toen opende het eerste ‘huis’ van Compartijn: een eigen zorginstelling met tien luxe zorgvilla’s en driehonderd medewerkers. In 2020 droeg IDBB Compartijn over aan Orpea. In 2018 legden de ondernemers de basis voor een nieuwe uitdaging. Staetes: een verrassende woonformule, gericht op de senior living markt.

Onze visie

IDBB heeft zin in de toekomst. Dat ervaar je in onze appartementen. Dankzij onzichtbare, onmerkbare en onvoelbare zorgoplossingen, wil én hoef je er nooit meer weg. All inclusive wonen. Volledig ontzorgd. Van A tot Z. IDBB regelt het. Van ontwikkeling tot beheer. Als regisseur van onze vastgoedlocaties. Dankzij onze eigen labels. Het resultaat? Lage kosten, kleine risico’s en tevreden bewoners.

Grondexploitatie
Wij verwerven zelf onze locaties. We toetsen een plan met onze eigen PowerBI. En we zetten onze eigen architecten en interieurontwerpers op het ontwerp, de omgevingsvergunning en de aansturing van overige adviseurs. Zo houden we de lijntjes kort.

Vastgoedexploitatie
Onze eigen makelaars verkopen, samen met een lokale makelaar, aan individuele kopers of een belegger. De bouwrealisatie besteden we uit aan een (lokale) aannemer en installateur.

Beheerexploitatie
Wij beheren en onderhouden de door ons gerealiseerde woonomgevingen. In koopsituaties doen we dit namens de Vereniging van Eigenaars. In huursituaties voeren we het totale vastgoedbeheer. En we verlenen diensten aan onze bewoners. Alles om van een appartement een thuis te maken.

Onze expertises

Architectuur & Interieurontwerp

Vastgoedontwikkeling

Woonformules

Onze merken

Studio Lanen

Studio Lanen

Sparkland

Sparkland

IDBB Vastgoed

IDBB Makelaars

IDBB Makelaars

Staetes

Staetes

IDBB Real Estate Investment

AGAAT

AGAAT Exclusief op Maat

Studio Architecture

Studio Architecture

Compartijn

Compartijn

Ons team

 

Onze liefde voor vastgoed verbindt ons. Ieder vanuit zijn of haar expertise. Wij geloven in de potentie van de senior living markt. Dat willen we laten zien. Dat is wat ons drijft. Daardoor krijgen wij zin in de toekomst.

HET TEAM

Vacatures

Projectmanager Bouw/Vastgoed
(40 uur)

Als projectmanager ga je deel uitmaken van een multidisciplinair team. Je werkt aan projecten vanaf initiatief- en acquisitiefase tot aan realisatiefase. Je start projecten op, bent betrokken bij het ontwerpen, doorloopt bestemmingsplan- en vergunningsprocedures, draagt zorg voor bouwcalculaties, technische omschrijvingen en werkvoorbereidingen en hebt voor voortgangs- en kwaliteitscontrole.

Pers

Ons verhaal in jouw publicatie? Graag! Vraag meteen meer informatie aan.

Downloads

Benieuwd naar wat we doen? Neem een kijkje achter de schermen.

Contact

Nieuwsgierig geworden? Mail of bel ons. Wij staan voor jou klaar.

 

Kennismaken?

Nieuwsgierig? En wil je meer weten? Of een afspraak maken? Mail of bel ons. Wij staan voor jou klaar.

Hectorstraat 11 H, 3054 PC Rotterdam

+31 (0) 88 1001500