Exclusief wonen in Nederland

IDBB ontwikkelt in héél Nederland. Van luxe appartementen in Rosmalen tot luxe zorgvilla’s in Den Haag. Op-en-top comfortabel. Veilig en vertrouwd. Zorgeloos en betaalbaar. En tot in de puntjes afgewerkt.

Woonoord

Woonoord

Bovenkwartier – een nieuwe woonomgeving met historie in Doorn op de hoek van de Oude Arnhemse Bovenweg en de Woestduinlaan – verrijst straks het ‘nieuwe’ Woonoord. Voor woningcorporatie Heuvelrug Wonen realiseren wij 28 woon-zorgappartementen. Zowel plek als functie zijn historisch. Van oudsher is op het terrein het ‘oude’ Woonoord gevestigd. Woonverblijven en crisisopvang voor veteranen en voorheen ook het kantoor van Stichting De Basis. Deze laatste is gefuseerd met het Nederlands Veteraneninstituut en is verhuisd naar het nieuwe, witte pand aan de voorzijde van het terrein tegenover de Marinierskazerne van Defensie. De huidige bewoners van het ‘oude’ Woonoord worden geherhuisvest in het ‘nieuwe’ Woonoord. Oplevering begin 2023.

Appartementen in Vlissingen

Appartementen in Vlissingen

In overleg met de gemeente ontwikkelen wij op het huidige parkeerterrein van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis, gelegen aan de Joost de Moorstraat/Bonedijkelaan/Sottegemstraat, een appartementencomplex. Oplevering 2024.

Villa Woestduin

Villa Woestduin

In Bovenkwartier – een nieuwe woonomgeving met historie in Doorn ingeklemd tussen de Oude Arnhemse Bovenweg en de Woestduinlaan – realiseren we Villa Woestduin. Een Staetes woon- en leefomgeving omringd door bos. Op dit uitgestrekte landgoed, dat van oudsher verbonden is met de Nederlandse krijgsmacht, verrijzen twee stijlvolle woonvleugels met 42 all-inclusive appartementen uitkijkend op een parkachtige tuin. De luxe villa-appartementen zijn ruim van opzet (85 tot 160 m²), tot in perfectie afgewerkt en individueel af te werken met Staetes interieuroplossingen voor keuken, bijkeuken, kleedkamer en badkamer. Bovendien komen er fraaie voorzieningen als gezamenlijke living, fitnessruimte en gastenstudio waarvan iedere bewoner gebruik kan maken. Prachtig en comfortabel wonen. Tevens realiseren we in Bovenkwartier Huize Doornrijck, een luxe zorgvilla van Compartijn met 27 appartementen, en Woonoord met 28 service-appartementen voor veteranen voor woningcorporatie Heuvelrug Wonen. Oplevering medio 2023.

Appartementen in Oosterhout

Appartementen in Oosterhout

Aan het Paterserf in Oosterhout herontwikkelen wij een voormalige kantoorlocatie tot een woongebied met luxe koopappartementen , huurappartementen in het middenhuur- en sociale huursegment en zorgappartementen. Oplevering eind 2023.

Florijn

Florijn

Aan de Beneluxlaan in Zwijndrecht, tegenover winkelcentrum Walburg, herontwikkelen wij het voormalige Rabobank-terrein tot een Staetes woon- en leefomgeving. In Florijn, zoals het gebouw gaat heten, komen 56 all-inclusive appartementen. Het gebouw krijgt een natuurlijke uitstraling, veel houten en groene elementen. De luxe appartementen zijn ruim van opzet (85 tot 140 m²), tot in perfectie afgewerkt en individueel af te werken met Staetes interieuroplossingen voor keuken, bijkeuken, kleedkamer en badkamer.

Luxe zorgvilla in Castricum

Luxe zorgvilla in Castricum

Duin en Bosch, een landgoed en nieuw woongebied in de gemeente Castricum, is een voormalig Parnassia-terrein. Hier ontwikkelen we voor Compartijn een luxe zorgvilla met 28 appartementen, sfeervolle gezamenlijke ruimtes in een groene landgoedsetting niet ver van zee. Oplevering medio 2023.

Graefse Bos

Graefse Bos

Aan de rand van Rosmalen, aan de Graafsebaan midden in het bos, realiseren we een bijzonder nieuwbouwproject: Graefse Bos. Een Staetes woon- en leefomgeving te midden van rust, ruimte en groen. Omringd door waterpartijen van de oude kloostertuin verrijzen straks drie stijlvolle parkvilla’s met 52 all-inclusive appartementen. De luxe parkappartementen zijn ruim van opzet (85 tot 145 m²), tot in perfectie afgewerkt en individueel af te werken met Staetes interieuroplossingen voor keuken, bijkeuken, kleedkamer en badkamer. Bovendien komen in één villa fraaie voorzieningen als gezamenlijke living, fitnessruimte en gastenstudio waarvan iedere bewoner gebruik kan maken. Prachtig en comfortabel wonen. Op een unieke locatie in het buitengebied van Rosmalen – vlak bij natuurgebied De Hooge Heide – én op nog geen 10 minuten fietsafstand van het centrum. Op het voorterrein staat Huize De Graef, een luxe zorgvilla van Compartijn. Oplevering begin 2023.

 

Kennismaken?

Nieuwsgierig? En wil je meer weten? Of een afspraak maken? Mail of bel ons. Wij staan voor jou klaar.

Hectorstraat 11 H, 3054 PC Rotterdam

+31 (0) 88 1001500