Appartementen in Vlissingen

Appartementen in Vlissingen

In overleg met de gemeente ontwikkelen wij op het huidige parkeerterrein van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis, gelegen aan de Joost de Moorstraat/Bonedijkelaan/Sottegemstraat, een appartementencomplex. Oplevering 2024.

Appartementen in Oosterhout

Appartementen in Oosterhout

Aan het Paterserf in Oosterhout herontwikkelen wij een voormalige kantoorlocatie tot een woongebied met luxe koopappartementen , huurappartementen in het middenhuur- en sociale huursegment en zorgappartementen. Oplevering eind 2023.

Luxe zorgvilla in Castricum

Luxe zorgvilla in Castricum

Duin en Bosch, een landgoed en nieuw woongebied in de gemeente Castricum, is een voormalig Parnassia-terrein. Hier ontwikkelen we voor Compartijn een luxe zorgvilla met 28 appartementen, sfeervolle gezamenlijke ruimtes in een groene landgoedsetting niet ver van zee. Oplevering medio 2023.

IDBB Experience Center

IDBB Experience Center

IDBB gaat verhuizen. Van het fraaie en gezellige Rotterdam-Hillegersberg naar het representatieve en goed bereikbare bedrijvenpark Oudeland in Berkel en Rodenrijs, onderdeel van de dynamische groeigemeente Lansingerland. Op slechts enkele minuten van ons huidige kantoor en de luchthaven. We ontwerpen en realiseren hier zelf ons eigen kantoorpand. Drie verdiepingen met op de begane grond een experience center en design lab om onze klanten te inspireren met fraaie woon- en leefoplossingen en op de eerste en tweede verdieping werkplekken om onze teams van onze verschillende expertises en merken te laten samenwerken. Zelfs over een eigen opslag- en distributiehal en fitnessruimte beschikken we straks. Oplevering zomer 2022.